Termeni si conditii de utilizare

     Utilizarea site-ului www.picturicelebre.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul siteului isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

INTRODUCERE -  Acest site este proprietatea SC Selena Art Deco & Painting SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Hostway.ro.

COPYRIGHT - Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea SC Selena Art Deco & Painting SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI - Proprietarul site-ului nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR - Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a acestui site.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE - Informatiile din formularul de contact cat si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite de picturicelebre.ro exclusiv pentru a va trimite un raspuns la solicitarea dumneavoastra sau pentru a onora comanda facuta de dumneavoastra.

DECLINAREA RESPONSABILITATII - Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod. Picturicelebre.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Din acest motiv picturicelebre.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu poate fi livrat.

GRESELI DE TIPARIRE - In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

CONDITII LEGALE - www.picturicelebre.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Pentru sesizarea ANPC, daca este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protectia consumatorilor, va rugam accesati: http://www.anpc.gov.ro/

DISPUTE SI CONFLICTE - Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.picturicelebre.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Picturicelebre.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu acesti "Termeni si Conditii" clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Continua
Elena Calapereanu Art