Cum cumpar

GENERALITATI
 

Cont - pentru a achizitiona produse de pe site-ul www.picturicelebre.ro, este necesara crearea unui cont. Acest lucru se poate face dand click AICI.
 

EMITEREA COMENZII - pentru a emite o comanda de pe site-ul www.picturicelebre.ro, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
 

1. Studiati pictorii si alegeti tabloul / tablourile dorite sau cautati pictorul / tabloul dorit, folosind instrumentul de cautare simplu cat si cautarea avansata prezent in fiecare pagina in partea de sus, centru.
2. Alegeti pictura pe care doriti sa o comandati.
3. Pentru a vedea pictura in detaliu, dati click pe imagine pentru ca aceasta sa se mareasca.
4. Alegeti dimensiunea panzei pe care doriti sa o comandati, dati click pe butonul cu pictograma "Cumpara", aflat in dreptul picturii.
5. Daca doriti achizitionarea mai multor exemplare ale aceluiasi produs, apasati de mai multe ori butonul cu pictograma "Adauga in cos" prezent in dreptul produsului dorit, dupa ce ati ales dimensiunea dorita si ati selectat optiunea pentru rama. Daca doriti mai multe piese cu aceleasi caracteristici, puteti sa scrieti in interiorul cosului, la cantitate, numarul dorit si apasati butonul "Actualizare".
6. La fel procedati si cu celelalte produse pe care vreti sa le comandati.
7. Picturile din site-ul www.picturicelebre.ro sunt disponibile in 7 variante de dimensiuni. In plus, aveti posibilitatea de a achizitiona tablourile gata inramate.
8. Daca v-ati razgandit si nu mai vreti sa cumparati toate picturile, folositi functia de "Actualizare" dupa ce in prealabil ati bifat pentru stergere produsele pe care nu le mai doriti, in sectiunea "Cosul meu", acolo unde puteti vedea ce picturi ati ales, precum si suma pe care o aveti de achitat;
8. Cand ati pus in cos toate tablourile dorite, apasati butonul “Finalizare”.
9. Se va deschide o noua pagina in care va aparea comanda dumneavoastra cu toate datele de autentificare necesare pentru completarea avizului de expediere si a facturii.
10. Dupa verificarea comenzii, dati click pe "Trimite comanda";
11. Pe adresa de e-mail pe care ati trecut-o in formular veti primi confirmarea primirii comenzii.
 

Dimensiuni picturi
 

     Fiecare pictura este disponibila in cateva dimensiuni standard, dintre care o puteti alege pe cea dorita:
 

30 x 40 cm
40 x 50 cm
50 x 60 cm
60 x 90 cm
75 x 90 cm
75 x 100 cm
90 x 120 cm
 

COMENZI PERSONALIZATE
 

     Cei care doresc lucrari cu alte dimensiuni, ne pot scrie un e-mail cu numele picturii si dimensiunile dorite, la adresa office@picturicelebre.ro.
 

     Daca doriti o pictura pe care nu o regasiti in lista de produse, va rugam sa ne transmiteti numele lucrarii si autorul acesteia. Puteti sa atasati si o fotogrrafie digitala, pentru identificarea mai rapida a picturii. Veti primi prin e-mail o oferta personalizata, in maxim 48 de ore de la transmiterea comenzii.
 

CONFIRMARE DE PRIMIRE A COMENZII
 

     Atat in cazul celor care fac comanda de pe site, cat si in al celor care trimit specificatiile prin e-mail, raspunsul legat de disponibilitatea picturii va veni pe e-mail in 48 de ore de la trimiterea comenzii. Dupa confirmarea dumneavoastra, noi vom trimite comanda la atelier. Pictura va fi gata in cel mult 6 saptamani si va fi livrata clientului rulata, intr-un pachet, in cazul in care nu ati optat pentru varianta inramata. In functie de dimensiunea si complexitatea lucrarii, este posibil ca aceasta sa fie livrata mult mai repede.


LIVRARE PICTURA
 

     Pictura va fi livrata prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin Posta Romana. Pretul afisat pe site include TVA, dar nu si taxele de transport.
 

SERVICII DE INRAMARE
 

     PicturiCelebre.ro va pune la dispozitie si servicii de inramare. In pagina "Servicii de inramare" puteti vizualiza rama disponibila in mai multe variante de culoare. In cazul in care comandati un tablou si o rama, tabloul va fi livrat gata inramat.

AVANS
 

     Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 900 RON, vom solicita un avans de 20% din valoarea comenzii. In e-mailul de confirmare va vom transmite contul firmei, pentru a putea efectua transferul. Restul sumei se plateste in momentul primirii lucrarii, prin curier sau prin intermediul Postei Romane.
 

OFERTE
 

     Lucrarile din sectiunea "Oferte speciale" sunt disponibile imediat si doar la dimensiunile specificate in oferta. Acestea va vor fi livrate in termen de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Continua
Elena Calapereanu Art