LIVRARE PICTURA

     Dupa confirmarea Dumneavoastra, noi vom trimite comanda la atelier. Pictura va fi gata in cel mult 6 saptamani si va fi livrata clientului rulata, intr-un pachet, in cazul in care nu ati optat pentru varianta inramata. In functie de dimensiunea si complexitatea lucrarii, este posibil ca aceasta sa fie livrata mult mai repede.

     Pictura va fi livrata prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin Posta Romana. Pretul afisat pe site include TVA, dar nu si taxele de transport.
 

SERVICII DE INRAMARE
 

     PicturiCelebre.ro va pune la dispozitie si servicii de inramare. In pagina de "Servicii de inramare" puteti vizualiza rama disponibila, prezentata in mai multe variante cromatice. In cazul in care comandati un tablou si o rama, tabloul va fi livrat gata inramat.

AVANS
 

     Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 900 RON, vom solicita un avans de 20% din valoarea comenzii. In e-mailul de confirmare va vom transmite contul firmei, pentru a putea efectua transferul. Restul sumei se plateste in momentul primirii lucrarii, prin curier sau prin intermediul Postei Romane.
 

OFERTE
 

     Lucrarile din sectiunea "Oferte speciale" sunt disponibile imediat si doar la dimensiunile specificate in oferta. Acestea va vor fi livrate in termen de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Continua
Elena Calapereanu Art